3 pasi simpli pentru a trece mai usor peste probleme

Fiecare om are câte o problemă care îl reține să-și trăiască viața la maxim, fie că este vorba de rate la banca sau ai o altă problemă sunt sigur că îți dorești să scapi de ea.

Să-ți eliberezi mintea, să faci ceea ce îți dorești, să fii fericit.

 

Dar, un om este fericit și cu 100 de probleme. Nu contează ce sau câte probleme ai dacă tu alegi sa fii trist toată ziua și sa te gândești la probleme non-stop, nu doar că nu o să scapi de probleme, o să ai chiar mai multe.

Trebuie să fii conștient că o problemă nu trece de la sine, așa că acordă-ți 30 de minute pe zi să te gândești cum să faci ca data viitoare să nu mai intri în probleme.

În aceste 30 de minute trebuie să fii rapid, așa că m-am gândit să-ți ofer 3 metode simple care o să te ajute foarte mult în rezolvarea problemelor tale.

  • Rezolva intai cele mai grele problemele

Când iți faci lista de to-do-list ai grijă să pui pe primul plan cele mai grele probleme.

Asa te vei concentra mai mult doar pe acea problemă, vei avea mintea libera și nu te vei gândi la alte lucruri. Dacă o vei lăsa ultima, te vei gândi toată ziua la ea și nu poți face 100% toate chestiile pe care le ai de făcut.

  • Mediteaza.

Concentrează-te asupra respirației, eliberează-ți mintea și numără de fiecare dată când inspiri. Fa asta minim 5 minute în fiecare zi și o să vezi că starea ta proasta a dispărut, o să fii mai calm și mai concentrat asupra lucrurilor pe care le ai de făcut.

O să fii mult mai productiv, nu o să te mai enervezi așa repede și o să ai o minte liberă.

  • Actioneaza 

Cel mai bun remediu împotriva problemelor este să acționezi, ele nu se rezolvă de la sine.

Orice ai face problema ta nu o să dispară peste noapte. Dacă te oprești din a te plânge și începi sa acționezi ai sa vezi ca problemele tale încep sa se reducă.

O să prinzi mai multă încredere în tine, o să fii mai fericit și o să poți face tot ceea ce vrei fără a iți mai face griji aiurea.

La fel este și cu vocația ta, dacă te gândești non-stop și tot nu știi ce vrei să faci pentru tot restul vieții tale ar trebui să te oprești și să acționezi. Să faci lucrurile pe care nu le-ai mai făcut până acum, să scoți capul din cutie și fii dispus să riști.

O să dezamăgești oameni, dar asta e. Nimeni nu este capabil să înțeleagă tot.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s